Loodgieter DEBA

Sanitair en verwarming

 
 

Welkom bij DEBA Sanitair & Verwarming BVBA

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in de ruime omgeving van Antwerpen ?  Ik verzorg graag de levering, installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming of sanitair. Zowel voor nieuwbouw, renovaties of appartementen.


Heeft uw oude installatie de geest gegeven? Of heeft uw centrale verwarming of sanitair een dringende herstelling nodig? Dan sta ik voor u paraat. Zelfs voor een klein lek of een kapotte kraan.


U kunt mij steeds opbellen voor vrijblijvend advies over sanitair of verwarming. Weet u niet welke cv-ketel te kiezen? Moeten de leidingen aangepast worden? Is mijn woning geschikt voor vloerverwarming? Ik geef u met plezier enkele nuttige tips mee.


Met een verwarmingsinstallatie van loodgieter DEBA zit u voor jaren gebeiteld. Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor meer comfort, energie-efficiëntie en veiligheid. En betaalt zichzelf terug!


Graag bezorg ik u een (uitvoerige gedetailleerde) prijsofferte, zonder verrassingen voor u als klant bij uitvoering van de werken.